About

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Wie zijn wij en wat is een Craft Date?

Onze Craft Dates zijn spontaan en toevallig ontstaan, zoals je in ons boek kunt lezen. Inmiddels hebben wij ze ontwikkeld tot een concept met meerdere vormen.

VERPAKKEN VAN MATERIALEN

Wat elke date gemeen heeft, is dat we alles mooi verpakken voor elkaar. De basisbenodigdheden worden verzameld, de ‘haberdashery’ – wat is het toch een heerlijk woord – worden bij elkaar gezocht. Alle ingrediënten zijn waar dat kan in kleur op elkaar afgestemd. Daar worden wij blij van: ton sur ton. Van verpakking tot lapjes, labels, stempels, en soms zelfs het schaartje op tafel. Ja ook de speldeknopjes en stekenmarkeerders willen we het liefst in kleur! Alles wordt zorgvuldig in een zelfgenaaide of -geplakte verpakking gedaan en dichtgemaakt met touw, tape of een mooie klem met natuurlijk gave zelfgemaakte (naam)labels erop. Zo ligt er bij aanvang van elke date voor iedereen een persoonlijk cadeautje klaar om uit te pakken en mee te gaan craften. Alleen dat al is een feestje! En denk nu niet, jee, wat een gedoe! Want juist dat vooraf zoeken naar die leuke details voor bij het project, de verpakking of gewoon een leuk cadeautje voor je vriendinnen zijn onderdeel van het plezier, de lol vooraf. Gaandeweg kom je op steeds meer ideeën. En voor wie het wat minder vanzelf gaat is ons boek en deze website een fijne hulp, want we laten ook veel inpakinspiratie zien.

VERSCHILLENDE SOORTEN CRAFTDATES

Er zijn dus een aantal Craft Date-vormen die wij hanteren, maar waarschijnlijk zijn er nog talloze andere manieren te bedenken om een Craft Date te organiseren. Hieronder volgen onze dates, en meer over deze verschillende dates kun je in ons boek lezen.

  • CRAFT DATE MET MEERDERE KORTE PROJECTEN
  • CRAFT DATE MET ÉÉN PROJECT PER PERSOON
  • SAMENWERK-CRAFT DATE
  • SURPRISE CRAFT DATE
  • WEEKEND CRAFT DATE

Bestel ons boek online

en maak alvast plannen voor je eerste Craft Date