EARTH Luna vest

Met het prachtige garen EARTH van Wool ADDICTS een vest gebreid! Hiervoor heb ik het patroon van het LUNA vest gebruikt. Het garen EARTH is een hele fijne mix van wol, alpaca en acryl. Hierdoor voelt het heel zacht en draagt het heel fijn. Het garen is iets dunner dan de Luna van Borgo de Pazzi, daarom heb ik een iets andere stekenverhouding gebruikt.

Ontwerp: Miriam Catshoek

NODIG:

  • 10 bollen EARTH van Wool Addicts . Kleur middengrijs nr 05.
  • Breinaalden maat 6 mm ( boord ) Breinaalden maat 8 mm ( vest )

WERKWIJZE

Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 10 steken x 12 naalden . Achterpand: zet 60 steken op. Voorpand : zet 30 steken op. Mouwen : zet 36 steken op. Voor de rest volg je het patroon van het Luna Vest. Alleen gebruik je het aantal steken zoals hierboven. De boorden brei je met naald 6 mm en de rest van het vest met naald 8 mm. En dit vest heb ik 70 cm lang gemaakt. En ook dit vest kun je heel gemakkelijk aanpassen aan je eigen maat.

Author: Craftdates-admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *