BOEKFEESTJE bij Echtstudio

Het Craft Dates-boekfeestje afgelopen zaterdag was een groot succes. We hebben genoten van alle aanloop van vrienden, familie en bekenden, en ook veel nieuwe gezichten gezien en lieve cadeautjes in ontvangst mogen nemen. Er was thee en taart (zelfgebakken door Petra en Lidy) en er kon natuurlijk gehaakt worden.
‘Ons’ deel van de winkel van Echtstudio in Alphen aan den Rijn had net een make-over ondergaan en zag eruit alsof het helemaal voor ons zo geschilderd en ingericht was! Zo mooi! Al de projecten uit het boek pasten echt perfect.
Dank aan Kim en alle collega’s van Echtstudio voor de hartelijke ontvangst en dank aan alle fijne enthousiaste visite. Het was een echte feestdag!

WEGGEVER

En omdat het nog steeds een beetje feest is, heeft Eline een super weggever op haar blog!! Scroll door naar beneden voor meer informatie.

WEGGEVER

En nu het boek goed en wel gelanceerd is, wordt het tijd voor een WEGGEVER. En niet zomaar één… nee, de hele set geeft Eline weg!!
Natuurlijk het Craft Dates-boek waar het allemaal om draait, maar daarnaast ook nog twee sets bijpassende stempels, de Collectables (stansmallen) en het paperbloc.

WAT MOET JE DOEN

Schrijf een reactie op Eline’s blog en/of op de Eline’s Huis Facebookpagina en/of op Instagram en volgende week maandag 19 maart trekt Eline een winnaar.
Bonus; als je het bericht van deze weggever op één van bovengenoemde social media kanalen deelt, dan ontvang je als winnaar ook nog een set met vijf Craft Dates-ansichtkaarten.

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Author: Craftdates-admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wat ziet dat er allemaal leuk uit! Ik word mega geïnspireerd door de mooie dingen die jullie maken. Jullie hebben smaak, gevoel voor kleurcombinaties, top! Dank je wel!

    Hartelijke groet,
    Ellen Döderlein de Win-Prins