BOEKLANCERING op de handwerkbeurs

Door Lidy

Ik loop de hele dag met een smile rond! Craft Dates ligt in de winkel en de boeklancering is geweest. Wat is dit een mooi avontuur om mee te maken, ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

De boeklancering; 16 en 17 februari op de Handwerkbeurs in Zwolle. We begonnen met een VIP Craft Date en Marike den Brok van onze uitgeverij Luitingh Sijthoff sprak mooie, lovende woorden.

Het is geweldig om je eigen boek in handen te hebben. En wat een ontzettend lieve, mooie positieve, enthousiaste geweldige reacties hebben wij gekregen. Veel mensen ontmoet die vertelde dat ze geïnspireerd zijn en door in het boek te bladeren al blij worden. Het concept, de sfeer, de projecten en de uitstraling van Craft Dates is dus heel goed ontvangen en daar worden ik en de andere Craft Dates heel erg blij van, want dit hadden we bij de start van het boek voor ogen.

Wij waren te gast in de Craft Kitchen stand op de handwerkbeurs in Zwolle, wat een mooie plek en bedankt Craft Kitchen dat wij deze kans hebben gekregen. De stand was helemaal in Craft Dates style ingericht (met credits aan Miriam). Er hing een gezellige, vrolijke, inspirende sfeer en dat hoorde wij ook heel veel terug.

Iedereen die het boek kocht kreeg van ons een cadeautje:

Op de beurs zelf werden al Craft Dates afgesproken en materialen ingeslagen. Laten jullie weten hoe jullie Craft Dates zijn geweest?

De week daarna zijn we een middagje op de huishoudbeurs geweest om het boek te promoten. Nu waren wij te gast bij Books and Coffee, de boekenstand van Bruna/VBK. Wat werden wij leuk ontvangen en ook hier mochten wij onze Craft Dates sfeer laten zien en de tafel stylen met de projecten uit het boek.

Ik smile nog even door en begin aan de voorbereidingen voor het boekfeestje op 10 maart bij Echtstudio in Alphen aan de Rijn. Je bent welkom van 11.00 tot 15.30. Zie ik jullie daar?

kijk voor meer informatie en inspiratie ook op ons blog craftdates.nl en op instagram   craftdates

Liefs Lidy

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Author: Eline Pellinkhof

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *