BOEKLANCERING op de Handwerkbeurs

Door: Eline

Jawel! Sinds een paar dagen hebben wij het Craft Dates-boek in huis! En we zijn zo blij. Het is echt schitterend geworden. Heel mooi gedrukt, mooi papier, mooie kleuren. En het is ook best een dik boek geworden; 144 pagina’s.
Dus dat gaan we vieren!
Op de Handwerkbeurs in Zwolle. Op de stand van Craft Kitchen (stand nummer 111) zijn wij twee dagen aanwezig. Kom gezellig langs en schuif aan aan onze Craft Dates-tafel voor een praatje met ons alle vijf, een leuk haakproject en bekijk veel van de projecten uit het boek.
Wij zijn er vrijdag 16 februari vanaf 12.30 en zaterdag 17 februari de hele dag.
(Begin maart komt er nog een boekfeestje, maar daarover later meer.)

De boeken zijn te koop vanaf 13 februari. Ze zullen ook op de Handwerkbeurs te koop zijn bij diverse stands. Kom je jouw boek bij ons laten signeren, dan krijg je nog iets leuks mee! En je kan kans maken om een boek te winnen.

Had ik al verteld wat een Craft Date eigenlijk is?
Het is een heel leuk concept dat Miriam, Bregje, Petra en Lidy zelf ontwikkelden. Het draait om elkaar verrassen met leuke projecten en per persoon uitgezochte materialen, die dus echt bij de stijl van de ander passen. De materialen worden heel creatief verpakt, als cadeautjes. En daarna samen aan de slag met het project, met elkaar. Dus geen workshop met iemand die iets voordoet, maar gezellig samen craften, kletsen en inspiratie delen met lekkers tussendoor.
Met dit boek willen wij je enthousiast maken om ook samen te gaan craften. Want ik heb zelf gemerkt, omdat ik voor dit boek een paar keer mee mocht Craft Daten, hoe leuk het is!!!
En wat het boek zoveel meer maakt dan een handwerkboek, is het feit dat vele projecten zijn uitgewerkt in vier stijlen! Dus extra veel inspiratie! En ook het verpakken van de materialen voor elkaar krijgt aandacht met creatieve inpakideetjes.

Hieronder een paar bladzijden uit het boek als voorproefje.
Bij Bol.com kan je ook een inkijkexemplaar bekijken.

Author: Eline Pellinkhof

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *