WANDHANGER van natural jute

Een leuk, simpel en snel project voor een geslaagde Craft Date.

Ontwerp: Miriam Catshoek

NODIG

Het is even wennen om met het vrij stugge Natural Jute te haken, maar het effect is erg leuk en stoer. De hanger kan ook heel leuk in de tuin opgehangen worden!
Het jute garen van Hoooked is 100% natuurlijk en fair trade en is er in vijf mooie vergrijsde tinten.

WERKWIJZE

Haak 6 lossen en sluit tot een ring met een halve vaste.

Toer 1: haak 3 lossen ( = 1e stokje ) haak 2 stokjes in de ring, 3 lossen. *Haak 3 stokjes, 3 lossen * Herhaal * * 2x. Sluit met een halve vaste in de 3e losse.

Keer je werk!

Toer 2: haak 3 lossen ( = 1e stokje) haak 2 stokjes, haak 3 lossen, 3 stokjes in de hoek. Haak 1 losse, * haak 3 stokjes, 3 lossen, 3 stokjes in de volgende hoek, 1 losse. * Herhaal * * 2x . Sluit met een halve vaste in de 3e losse.

Keer je werk!

Toer 3: in deze toer haak je in de ACHTERSTE lus van de steken.

Haak 4 lossen ( = 1e dubbele stokje) , haak een dubbel stokje in de volgende twee steken, 1 stokje, 1 half stokje. Haak verder in elke steek 1 vaste. Tot je nog 2 steken over hebt, haak dan 1 half stokje en 1 stokje. Sluit met een halve vaste in de 4e losse, haak nog 1 halve vaste op de volgende steek. Trek de draad door de lus, knip deze op 30 cm af.

Knip voor de kwast 2 of 3 draden van 50 cm, haal ze door de lus en bind ze samen met een stukje jute draad. Rafel dan de jute draden goed uit.

Knoop met een stuk jute het stokje vast aan je wandhanger.

Labels zoals deze, om aan een mooi project te hangen, kan je straks in februari zelf maken met de dan verkrijgbare Craft Dates-stansmallen en -stempelsets!

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Author: Craftdates-admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *